Meade ETX 125 Teleskop

Kategori
Marka
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Hızlı Gönderi
Kargo bedava

ETX–125 Astro teleskop

 

 

MEADE ETX-125 ASTRO TELESKOP (Dia:125/f=1900 mm)

DİFRAKSİYONU SINIRLANDIRILMIŞ GÖRÜNTÜLEME VE YÜKSEK TAŞINABİLİRLİK ÖZELLİĞİ

ETX-125 Astro Teleskop: Yeni başlayan gözlemciler veya amatörlükten profesyonelliğe adım atmış olan Astronomi meraklıları için ideal ve yüksek kalitede bir teleskop seçimidir. ETX Astro teleskop ile bütün gezegenleri ve kapsamına aldığı bütün yıldız ve kümelerini kolayca gözlemleyebilirsiniz. Plüton’u, Satürn’ü ve onun halka sistemini, Jüpiter’in ana bulut kuşağının yanı sıra dört ana uydusunu, Merkür’ün ve Venüs’ün aya benzer yüzeylerini, Marsın yüzey özelliklerini, Uranüs ve Neptün gezegenlerinin yıldız görünümlü şekillerini gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca bizim Galaksideki yüzlerce nebulayı, yıldız kümelerini, ikili ve çoklu yıldızları bu teleskopla görüntüleyebilirsiniz.

Maksutov-Cassegrain tipi koyu eflatun parlatılmış alüminyum optik tüp, iç Flip ayna sistemli bir teleskoptur. Obje yakalama ve hareket kabiliyeti yüksek, hem sağ açıklıktaki (R.A.) hem de deklinasyondaki (Dec.) hareket kontrolleri ile gerek yerküre gerekse gökyüzü cisimlerinin hareketi elle takip edilebilir. Elle yapılan takibe son verince motor sürüş devresi otomatik olarak astronomik gözleme devam eder. Bu sayede gökyüzü fotoğrafçılığı yapma imkanına sahip bir teleskoptur. Ayrıca opsiyonel olarak bilgisayara bağlanabilme ve oradan kumanda edebilme imkanına sahiptir. 8 adet AA boy (Kalem Alkalin) pille çalışan , cihazın içinde bulunan motor sürüş devresi teleskop için 50 saatten fazla güç sağlar. Aynı zamanda opsiyonel olarak adaptör ile kullanılabilir. 

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Meade ETX 125 Teleskop Meade ETX 125 Teleskop ürününü en uygun fiyatlarla hemen online olarak satın alabilirsiniz. ETX 125 Teleskop
Meade ETX 125 Teleskop

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.