%33
Bushnell Voyager Skytour 789946 114mm SkyTour El Üniteli Teleskop

Bushnell Voyager Skytour 789946 114mm SkyTour El Üniteli Teleskop

Kategori
Marka
Stok Durumu
Stokta Yok
Liste Fiyatı
3.049,83 TL
İndirim Oranı
%33
Kazancınız
1.016.95 TL
İndirimli
2.032,88 TL
KONUŞAN YARDIMCINIZ İLE DERİN UZAYDA BİR YOLCULUĞA NE DERSİNİZ?
Bushnell VOYAGER sersi teleskoplar aydınlatmalı akıllı kundağı ve sesli el terminali ile sizi uzayda bir yolculuğa davet ediyor.
Gezegenler, takım yıldızlar ve galaksileri konuşan el cihazının yardımı ile çok kolay bulunabilecek, gözlemlediğiniz gök cismi hakkında bilgileri sesli olarak alacaksınız.
 
114mm AYNA ÇAPI
Bushnell VOYAGER serisi teleskobunuzda 114mm çapında yüksek kalitede yansıtıcılık sağlayan ayna bulunmaktadır.
Bu özellik teleskobunuza yüksek oranda ışık toplama kabiliyeti sunar. Düşük parlaklıkta gök cisimlerinin izlenmesinde, yüksek ışık toplama kapasitesi ile gök cismini parlak ve kontrast gözlemlemenize olanak tanır.
 
 
 

SKY TOUR KONUŞAN YARDIMCI
Sonsuz evrende gözlemlemek istediğiniz gök cismini bulmak uzmanlık isteyen hassas ve zor bir uğraştır. Başlangıç seviyesindeki kullanıcıların bu sorununa çözüm olarak geliştirilen Sky Tour konuşan asistan sayesinde istediğiniz gök cismini bulmak ve o gök cismi ile ilgili bilgilere ulaşmak artık çok kolay.
Teleskobunuzla koordineli çalışan bu elektronik asistan, görmek istediğiniz gök cismine göre sizi yönlendirerek teleskobunuzun akıllı hedeflendirme kundağında bulunan değerleri girmenizde ve gök cismini bulmanızda en büyük yardımcınız olacak.
 
AYDINLATMALI AKILLI BAĞLANTI
Sky Tour el asistanı ile birlikte kullanılan bu bağlantı, üzerinde bulunan yata ve dikey değerler ile size gökyüzünde eşlik edecek.
Basit bir kurulumla sıfırlayabileceğiniz aydınlatmalı bağlantı üzerinde bulunan açısal değer girişine Sky Tour asistanınızın verdiği değerleri girerek seçtiğiniz gök cismini gözemleyebileceksiniz.
 

RED DOT HEDEF BULUCU
Bushnell VOYAGER serisi teleskobunuzda red dot hedef bulucu sistem bulunmaktadır. Teleskobun bir hedef girmeden serbest kullanımında, hangi noktya yönlendirildiğini bu hedef bulucu sayesinde tespit edebilirsiniz. 
 

 
 

72 İLE 226 KAT ARASI YAKINLAŞTIRMA DEĞERLERİ
Bushnell VOYAGER serisi teleskobunuzda 4mm, 8mm ve 12.5mm yüksek kaliteli bakaçlar bulunmaktadır. 
Bu bakaçlar sayesinde teleskobunuz 112 kat oranında çok yüksek bir büyütme gücüne ulaşır.
 
 

TEKNİK ÖZELLİKLER
Model No: 789946
Lens / Ayna Çapı: 114mm
Odak Uzaklıgı: 900mm
Tipi: Refrlektör
Bağlantı Tipi: Aydınlatmalı Akıllı Bağlantı
Bakaçlar: 4mm, 8mm, 12.5mm
Büyütme Oranı: 72, 113, 226
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bushnell Voyager Skytour 789946 114mm SkyTour El Üniteli Teleskop Bushnell Voyager Skytour 789946 114mm SkyTour El Üniteli Teleskop ürününü en uygun fiyatlarla hemen online olarak satın alabilirsiniz. 789946
Bushnell Voyager Skytour 789946 114mm SkyTour El Üniteli Teleskop

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.